A Kleber nyári gumi fokozza a vezetési élményt

Kleber nyári gumi a biztonságos vezetésért
Kleber nyári gumi a biztonságos vezetésért

Akik sokat vannak úton, sokat vezetnek, azok tudják, hogy mennyire fontos az abroncsok állapota, a biztonságos közlekedés szempontjából. Továbbá az is nagyon fontos, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumikat használjuk a járműn. A Kleber nyári gumi kínálatában minden autótípusra találhat megfelelő abroncsokat.

A kis- és középkategóriás autókra éppúgy, mint a felsőkategóriásakra. Sőt, még a kisteherautókra megfelelő abroncsokat is gyárt a francia vállalat. A Kleber abroncsgyártó cég már a huszadik század eleje óta foglalkozik gumigyártással és nagyon sok újítás fűződik a márkanévhez.

Többek között nekik köszönhetjük a tömlő nélküli autógumikat is. A Kleber nyári gumi modelljei a megbízhatóság és a tartósság megtestesítői.A sofőrnek kényelmes vezetést, az autónak pedig kiváló stabilitást biztosítanak.

Így a vezetés nemcsak élvezetes, de biztonságos is. A Kleber nyári gumi gyártója már évek óta hivatalos gumiszállítója a Tour de France versenysorozat kiszolgáló járműi számára, valamint több nemzetközi rally versenyen is kiválóan teljesítenek az abroncsok.