Cicapóráz zászlócskával

Díszes macska nyakörv
Díszes macska nyakörv

Kedvelik a cicatulajdonosok a pórázt és a nyakörvet, hiszen egyrészt szép dísz, másrészt néhány praktikus oldala is van a gazdák szempontjából. Egyrészt tudjuk, hogy a cicák néha szeretnek elkóborolni és ilyenkor a nyakörvük alapján egyszerűbb beazonosítani őket. A választék innen, a Tovább a termékekhez megtekinthető.

Minőségben, kidolgozásban, színben, stílusban különböznek a pórázok és nyakörvek. Ha itt a tovább a termékekhez opcióra kattint, akkor megtekinthető aktuális kínálatunk. Sokan, amikor utaznak, magukkal viszik cicájukat, hiszen ez a legegyszerűbb.

Viszont, mivel tudjuk, hogy ezek a kisállatok inkább a helyhez és nem gazdájukhoz kötődnek, így amikor nincs idő és mód arra, hogy egy új helyen megszokjanak, akkor a póráz nagyon sokat segít abban, hogy ne vesszenek el.

Ugyanis a cicáknak kell néhány nap, hogy eligazodjanak az új helyen, viszont erre nincs mindig szükség. Pl. nyaralás alatt nem fontos megszokni az új környezetet, hiszen egy-két hét múlva ismét hazatérnek. Választékunk megtekintéséhez lépjen tovább a termékekhez.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin