Egyszerű a vásárlás az autógumi webáruház igénybevételével

A különféle abroncsok megvásárlása az autógumi webáruház segítségével, jóval egyszerűbb mintsem gondolnánk. A megszokott trend, miszerint kereket csak szaküzletből, vagy műhelyből lehet beszerezni, lassan leáldozóban van.

 

A modern kor ember számára nagyon fontos a kényelem. Ennek megfelelően a gyártók, forgalmazók is tudják, hogy mivel tudják a legjobban kielégíteni az újfajta fogyasztói igényeket. A házhozszállítás egy olyan előrelépés, amivel sokan élnek mindkét oldalról.

 

Ismerjük meg az autógumi webáruház kínálatát!

 

Legyen szó téli, vagy nyári szezonról egyszerűen nem érdemes addig nekiindulni a forgalomnak, ameddig nincs az autóra megfelelő paraméterekkel ellátott kerék felhelyezve. Elég egy kimondottan hűvös, talaj menti fagyra virradó októberi hajnal és a nyári szettek máris felmondják a szolgálatot.

 

Egy erőteljesebb fék esetén máris az árokban köthetünk ki, aminek könnyedén elejét vehettük volna. Az autógumi webáruház csupán néhány kattintásnyira van tőlünk. Elég beírni a keresőbe, hogy abroncsok és máris hatalmas kínálattal találjuk szemben magunkat.

 

Szánjunk rá elég időt, hogy felmérjük a teljes felhozatalt, főleg, ha nem tudjuk eldönteni, milyen márkában éri meg gondolkodnunk.

 

Szezonális abroncstípusok

A legtöbb autógumi webáruház igyekszik megfelelően átláthatóvá tenni a termékpalettát. Ennek fényében nem egyszerűen csak márkák szerint kategorizálja a termékeket, hanem azok jellemzői alapján is. Az autógumik így lehetnek nyári, téli, illetve négyávszakos kialakításúak.

 

Nyári autógumi szettek

 

Úgy tartja a hagyomány, hogy amikor a levegő átlaghőmérséklete tartósan eléri, majd pedig meghaladja a + 7 fokot, akkor már lehet váltani (7 fokos szabály). Erre azért van szükség, mert az aszfalt teljesen másképpen viselkedik a forró időszakban, mint a hideg tél során.

 

A legtöbb autógumi webáruház hasznos információkkal lát el bennünket arra vonatkozóan, hogy a nyári abroncsok milyen pozitívumokkal rendelkeznek. Jó tapadást biztosítanak, a keményebb összetételük révén mérséklik a kopást, ezzel kitolva a termékek élettartamát.

 

Ha ez nem lenne elég, akkor még a féktávolságot is lecsökkentik, visszafogva a belesetek kockázatát. a lamellák mélysége nem olyan nagy és a redők sűrűsége is mérsékeltebb.

 

Téli abroncsok

Jól megfigyelhető, hogy az autógumi webáruház felületén a nyári szezon lezáródásával gyorsan célkeresztbe kerülnek a téli szettek. Ez érthető, hiszen sokan vannak, akik szeretnek időben vásárolni. Gyakran igen kedvező árakra bukkanhatunk, ha figyelmesek vagyunk.

 

A hidegre tervezett kerekek fő jellemzője, hogy lágyabbak, hogy könnyebben felmelegedjenek és jól tapadjanak. A lamellák elrendezése sokkal sűrűbb és a bordamélység is nagyobb, a jobb kapaszkodás és vízelvezetés érdekében. Természetesen nem egy csodaszerről van szó, így a nagyon jeges utakat érdemesebb elkerülni.

 

Négyévszakos szettek

A mérnökök megtettek minden tőlük telhetőt, hogy integrálják a téli és nyári szettek pozitívumait egyetlen kivitelbe. Több-kevesebb sikerrel ez megvalósult. Ennek megfelelően az autógumi webáruház kínálatában fellelhető a négyévszakos abroncs, de gyakran külön figyelmeztetéssel.

 

Általában csak olyan sofőröknek ajánlott ezt a kategória, akik évente alig autóznak néhány 1000 kilométert. Az extrém melegekben elég gyorsan kophatnak, valamint a nagy hidegekben a tapadás mérsékeltebb, ezért csak csínján ezzel az árucikkel.

 

További termékek az autógumi webáruház felületén

 

Bár a legtöbben azért látogatnak el az autógumi webáruház oldalakra, hogy ott abroncsokat vásároljanak, azért van rá eset, hogy valami mást szeretnénk megrendelni. A különböző felnik, vagy keréktárcsák szintén itt kaphatók meg bőséges felhozatalban.

 

Ezen termékek kiváló minősége legalább annyira fontos, mint a gumiké. Az abroncsok közvetlenül ezekre a vázszerkezetekre lesznek felhelyezve, így amennyiben a kompatibilitás nincs megoldva könnyen merülhetnek fel problémák.

 

Típusukat tekintve általában 2 félét különböztetünk meg:

 

  • Acél vagy lemez felnik
  • Alumínium vagy könnyűfém felnik

 

Az autógumi webáruház felületén kiemelt helyet kapnak ugyanis stílusuk valamint jelentőségük révén rendkívül fontos termékek.

 

Lemez felnik

 

Általában ezen változatokkal kerülnek le a gyártószalagról az autók. Egy nagyon masszív típus, ami jól bírja a terhelést, sérüléseket és könnyen javíthatók. A nedvesség korrodáló hatásával szemben is remekül helyt áll, így sokan preferálják. Választható többféle árnyalatban.

 

Könnyűfém keréktárcsák

 

Az alumínium felnik az autógumi webáruház prémium kategóriás termékei között található általában. Bár költségeit tekintve igen kedvező lehet, de mégis elkülönül a hagyományos változatoktól. Egyedi ötvözetből készül, amiben az alumínium mellett magnézium és titán is található.

 

Nagyon patinás a megjelenése, ezért igazán közkedvelt. A sérüléseknek ugyanakkor jobban kitett, mint acél társa. Jelenlétében viszont nincs szükség külön dísztárcsára, mert az alumínium felni már önmagában hordozza az esztétikát.

 

Az autógumi webáruház mindig nyitva áll!

 

Ellenben a szaküzletekkel, műhelyekkel, nem kell nyitvatartási időre várnunk, ha az autógumi webáruház aktuális termékeit szeretnénk közelebbről megismerni. Laptopról, okostelefonról egyaránt barangolhatunk a felületeken.

 

Bármikor jut eszünkbe, hogy autónkra egy új felni vagy abroncs kellene, azt pár perc alatt megrendelhetjük. A kiszállítás a legtöbb esetben gyors és gyakran még ingyenes is.