Fontosak a jól záródó nyílászárók

Jól szigetelő műanyag ajtó
Jól szigetelő műanyag ajtó

Mivel nem vagyunk kezdők a témában, amikor valaki nyílászáró csere miatt hív fel bennünket, már a felmérésre katalógussal és teljes tudásunkkal érkezünk. Igyekszünk a nyílászárók cseréjét minél egyszerűbben és gyorsabban elvégezni.

A munka minden esetben helyzetfelméréssel kezdődik a helyszínen. Ilyenkor elmondjuk, hogy mi mit ajánlunk, hiszen a mi feladatunk az is, hogy kövessük a legújabb modelleket és az új megoldásokat. Ez nem a megrendelő feladata, de természetesen ha ő ragaszkodik egy adott megoldáshoz, megépítjük.

Mint minden ágazatban, itt is nagyon sok az újdonság, hiszen a nyílászárók piacán is állandóan jelennek meg innovációk. A magas energiaárak miatt a takarékoskodás egyelőre igen aktuális, és valószínű, hogy még jó ideig az is marad.

Ennek egyik lehetősége a nyílászárók tökéletes zárása, ami gyakran cserét jelent. A régi, fából készült ablakok és ajtók az évek során megvetemednek és noha lehet szigetelni őket, a legtöbben egy idő után ezt feladják és a csere mellett döntenek.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin