Természetes hatású hajtetoválás

Hajtetoválás
Hajtetoválás

Hajhullás, foltokban hiányos haj? Bár kellemetlen, de van rá megoldás! Hajtetoválás, fejbőrtetoválás, hajszálsűrítés – mindez láthatóan természetes módon! A tetoválásnak ezt a típusát a fejbőrön végzik, a hajhiány miatt láthatóvá vált területeken.

A Sminktetoválás Stúdió a gyönyörű tartós sminkek elkészítése mellett, azok számára is lehetőséget kínál, akik hajhullással küszködnek nap mint nap. Éppen ezért mi csak őket tudjuk ajánlani, ha valóban professzionális eredményt szeretne.

A hajhiányos felületekre hajszálakat tetoválnak, így a fejbőr helyett, a beavatkozás után már a tetovált „hajszálak” fognak látszani. A festék színe megegyezik a haj színével, ez biztosítja az egységes látványt és a természetes hatást.

Az eljárás esztétikai korrekciót jelent és nagyszerűen alkalmazható kisebb hajhiányos területek esetében. Férfiak és nők számára egyaránt ajánlott megoldás. A hajtetoválás hajbeültetés kiegészítéséhez is tökéletes módszer. Bízza magát a Sminktetoválás Stúdió szakszerű ellátására, mi csak őket tudjuk ajánlani!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin