Fegyvervizsga civileknek és hivatásosoknak

Tanuljon lőni a profiktól!
Tanuljon lőni a profiktól!

A személy- és vagyonőröknek néha fegyverre is szükségük van ahhoz, hogy a munkájukat kellőképpen el tudják látni. Ilyen esetekben a vagyonőri vizsga mellett, fegyverviselési vizsgát is tenniük kell, ahol bebizonyíthatják, hogy megfelelőképpen értenek a lőfegyverekhez.

Hogy ezt hol teheti meg? Az OKJ Oktatóközpont honlapján választ kaphat a kérdésre. Itt léphet tovább az oldalra! A fegyverviselés hatalmas felelősséggel jár, ezért fontos, hogy olyan emberektől tanuljuk meg használatát, akik maguk is profik ebben.

Az OKJ Oktatóközpont által tartott képzéseken kiváló szakemberek, többnyire profi rendőrök tartják az oktatást. Így Ön minden felmerülő kérésére választ kaphat. A fegyvervizsga nemcsak azok számára lehet fontos, akik később olyan szakmát választanak, ahol lőfegyver használatára is szükség van.

Azok is nagy hasznát veszik, akik önvédelmi célból tartanak fegyvert maguknál. A fegyverviselési vizsga három részből áll. A szóbeli és írásbeli vizsga mellett, a gyakorlatban is bizonyítani kell, hogy elsajátította a tanultakat. További információért lépjen tovább az oldalra!