Hoverboard a gördülékeny haladásért

hoverboard

Manapság egyre gyakrabban lehet látni az utakon, hogy az emberek hoverboard segítségével közlekednek. Ez a szerkezet lényegében nem más, mint egy lapos, kétkerekű, kis elektromos jármű, amit másnéven segway-nek is hívunk. A haladás érdekében csak rá kell lépnünk és máris száguldunk a célállomásunk felé.

Nem csak az indulás, hanem a kanyarodás, fordulás, megállás is ugyanilyen egyszerű. A Nemzeti Közlekedési Hatóság állásfoglalása szerint az eszköz nem minősül hivatalosan járműnek, a használója gyalogosnak tekintendő.

Mi a jó a hoverboard használatában?hoverboard

Mint, ahogy említettük, a hoverboard-ra csak rá kell állnod és már mehetsz is. A használata nagyon egyszerű, kényelmes, méreténél, kialakításánál fogva egyszerűen tárolható. Sokkal kisebb helyen elfér, mint például egy kerékpár.

Az irányítását nem kell elsajátítanod, hiszen, ha ráállsz és elkezded használni, akkor hamarosan ráérzel a használatára. 12/15 km/óra sebességgel is tudsz velük haladni, de van, amelyikkel a 20 km/óra sebességet is simán el tudod érni. A terhelhetősége viszonylag nagy, egyes modellek 85, mások akár 100 kg-ot elbírnak. Az akkumulátor eltérő kapacitású, de van, amelyiknek 35 km a hatótávja.

Mennyibe kerül egy hoverboard?hoverboard

Erre nehéz egyértelmű választ adni, hiszen viszonylag széles skálán mozognak az árak. Ha az olcsóbb típusokra pályázol, akkor akár már 72.000-ből ki tudod hozni a vásárlást, de ha a kicsivel drágább is belefér, akkor 92.000-190.000 forint között is találhatsz olyat, ami minden szempontból tetszik. Végül ott vannak az igazán extra modellek, amiknek az ára 300.000 forintnál kezdődik. Láthatod tehát, hogy te is megtalálhatod a pénztárcádnak megfelelő járgányt.

Ha már régóta menőnek tartod azokat, akik hoverboardon gurulnak az utakon és te is szívesen tennéd ugyanezt, akkor rendeld meg az alza.hu oldalon! A kínálatban szereplő készülékek kivétel nélkül minőségi alapanyagokból, alkatrészekből kerültek kialakításra, hogy a legkiválóbb haladási élményt nyújtsák számodra. Ne vacillálj sokat, most az akciós ajánlatokra is lecsaphatsz!