Téligumi akció során spórolhat

Keresse a téligumi akciót!
Keresse a téligumi akciót!

A télre készülvén, sokan fogják a fejüket. Nagy kiadások vannak ilyenkor, hiszen a fűtésszámla megnő, jönnek az ünnepek és még az autót is fel kell készíteni. Ne fájjon a feje az abroncsok miatt, hanem keresse meg a téligumi akció olcsóbb termékeit!

A kopott és megkeményedett abroncsok veszélyesek a sofőrre és más emberekre nézve. Egy rossz állapotú abroncs katasztrófát is okozhat, hiszen tapadási képessége meggyengül. Ilyenkor érdemes új abroncsok után nézni.

Azonban egy teljes szett új gumi sok pénzbe kerülhet. Szerencsére a téligumi akció során sok olyan abroncsot kaphatunk, ami jóval alacsonya a miénk. Mindenképp érdemes ezekre odafigyelni, hiszen sokkal biztonságosabb a vezetés egy szett kiváló gumival.

Amennyiben nem rendelkezik elegendő pénzzel ahhoz, hogy új szett abroncsot vásároljon, akkor érdemes azt szezonon kívül megtenni. Ilyenkor jó téligumi akció van sok helyen a piacon. Ezekkel sokat lehet spórolni, azonban nem várt kiadásnak számít, ha nyáron veszi meg ezeket. Érdemes azért mindenképp ilyenkor vásárolni, hiszen így a pénztárca nem ürül ki teljesen.